Wednesday, December 29, 2010

Go go!

Alhamdulillah:131: Malaysia menang:25:!Korang tanye menang ape?Lahh,bola lah!Ape lagi,haha!Yes!Sy sebagai rakyat Malaysia amat bangga!Cehh syira,ayat sekema wehh!Haha.Okay tadi,aku nak tgk cerita lain(lgsg tak ade smgt kan kan?)Haha,tetapi mama aku tak habis habis suruh tgk bola(tgk score je pun:y:)Haha,terukkan?Tape lah,back to the story,time aku tukar ke kali yg ke brpe pun aku tak ingt ,aku stuck kejap,biasanya lps tahu score brpe aku tukar,nih tak,aku tgk kjp game tuh.Time tuh lebih dari separuh masa dah.Mama aku,kalau tgk bola boleh naik darah wehh!Jgn main main!Haha,yela mama bukan main bersemangat lg :face18: punyelah dy jerit situ jerit sana.Haha.anw,time Malaysia lawan Indonesia dekat sini iaitu di Malaysia,Malaysia menang jugak.Dekat Indonesia,Malaysia kalah but kira keseluruhan Malaysia lah Juaranya!Hip hip horayy!Hip hip hooray!:face46:







thanks for reading :)

1 comment:

Shafiqah Nazaruddin@ Rozailan said...

apa nama lagu dekat profile kau? Sedap. Nak download kat RealPlayer lah :)